Palvelukeskus Telakka ohjaa ja tukee 16–25-vuotiaita opiskelussa, työ- ja elämäntaidoissa

Palvelukeskus Telakka tarjoaa yksilöllistä opiskelun tukea ja työ- ja elämäntaitovalmennusta 16–25-vuotiaille sijais- tai jälkihuollossa oleville nuorille Varsinais-Suomessa.

Palvelukeskus Telakan palvelu rakentuu nuoren yksilöllisten tarpeiden ympärille. Palvelun tavoitteena on tukea nuorta peruskoulun suorittamisessa, oman opintopolun löytämisessä, työelämään sijoittumisessa sekä yleensä itsenäiseen elämään siirtymisessä.

Työkokeilusta nuori saa oikeaa työkokemusta

Yksilöllisen valmennuksen lisäksi Palvelukeskus Telakka tarjoaa työkokeilumahdollisuuksia joko Telakan omassa Café Pakka -kahvilassa tai kiinteistönhuollossa. Jos nuorta kiinnostaa jokin toinen toimiala, hän saa ohjausta ja tukea työkokeilupaikan löytämiseen johonkin paikalliseen yritykseen.

Koulutuskokeilu opintopolun löytämiseen

Nuori saa tarvitessaan mahdollisuuden kokeilla haluamaansa alan koulutusta Rasekossa tai Taos:issa. Palvelukeskus Telakan ohjaajat tukevat nuorta koulutuskokeilussa, jotta hän pääsee suorittamaan koko tutkinnon tai sen osan.

Palvelukeskus Telakalla nuori osallistuu myös ryhmätoimintaan, jossa hän saa elämäntaitovalmennusta ja vertaistukea. Lisäksi nuorella on mahdollisuus kouluttautua kokemusasiantuntijaksi ja toimia siinä roolissa Palvelukeskus Telakan toiminnoissa.

Nuoria ohjaa ja tukee kaksi ohjaajaa sekä kaksi työvalmentajaa.

Tutustu lisää Palvelukeskus Telakkaan ja ota yhteyttä ohjaajiin

Lue myös nämä

Hae Lausteelle hallintojohtajaksi

Haemme hallintojohtajaa tekemään kanssamme huomisen lastensuojelupalveluja! Hallintojohtajana vastaat Lausteen talouspalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä. Organisaation taloushallinnon prosessit, liiketoiminnan kehittäminen ja toimintamallien parantaminen yhdessä muun johtoryhmän kanssa ovat työsi keskeisiä sisältöjä. Vastuualueeseesi kuuluvat myös IT-palvelut ja huollon tukipalvelut, joita johdat ja kehität toimialueiden vastuuhenkilöiden kanssa. Meillä on selkeä visio tulevaisuudesta ja uusi strategia työmme tukena. Työtä teemme yhdessä

Lisäämme tietoutta tuki- ja sijaisperheenä toimimisesta Uudellamaalla

Haluatko olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta? Sijais- tai tukiperheenä voit tarjota lapselle turvallisen kodin, hyviä hetkiä ja tärkeitä ihmissuhteita. Promokiertue starttaa Uudenmaan alueella, olemme kertomassa tukiperheenä ja sijaisvanhempina toimimisesta seuraavilla paikkakunnilla: 9.3. klo 10-15 Kauppakeskus Willa , Hyvinkää 13.4. klo 10-15 Kauppakeskus Myyrmanni, Vantaa 4.5. klo 10-15  Kauppakeskus Lippulaiva, Espoo 8.6.  klo 10-15 Kauppakeskus Kaari,

Varoitus Lausteen nimissä lähteneistä huijausviesteistä

Havaitsimme, että kahden työntekijämme sähköposteista on lähtenyt huijausviestejä heidän sähköpostissaan oleville yhteyshenkilöille. Pahoittelemme tunnuksien kalasteluviestistä aiheutuvaa haittaa. Vastaavia viestejä on paljon liikkeellä. Kalastelukampanjat tuottavat jatkuvasti tulosta rikollisille ja Kyberturvallisuuskeskuksen arvion mukaan noin sadan organisaation sähköpostitilejä on murrettu onnistuneesti lähikuukausien aikana. Turvapostiteemainen tietojenkalastelukampanjan toimii hyvänä esimerkkinä tietojenkalastelun ja huijausviestien kehittymisestä. Viestit saapuvat murretulta tunnukselta, eli väärennetyn