Ajankohtaista

Ajankohtaista

14.11.2022 — Yleinen

Systeeminen työ lasten ja nuorten palveluissa -webinaarin tallenne

Systeeminen työ lasten ja nuorten palveluissa -webinaari toi eri palveluiden asiantuntijat yhteen keskustelemaan, miten palveluita pitäisi muuttaa ja mitä keinoja siihen on. Katso tallenne!

Lue lisää
 
02.11.2022 — Kokemuskumppani-blogi

Asiakkaasta kumppaniksi: Lastensuojelun asiakkuus – otsaan leimattu polttomerkki?

Onko suorituskeskeisyys syynä siihen, että lastensuojelun asiakkuus koetaan häpeänä? Lue kokemuskumppani-blogista ajatuksia siitä, miten häpeästä voisi irrottautua.

Lue lisää
 
31.10.2022 — Yleinen

Jussi Ketosesta Perhekuntoutuskeskus Lauste ry:n toiminnanjohtaja 1.1.2023

Perhekuntoutuskeskus Lauste ry:n hallitus on 26.10.2022 on nimittänyt toiminnanjohtajakseen 1.1.2023 alkaen kasvatustieteen maisteri Jussi Ketosen.

Lue lisää
 
12.10.2022 — Kokemuskumppani-blogi

Asiakkaasta kumppaniksi: ”Vertaistuki voi olla mahtava apu”

Lastensuojelu on sana, joka herättää monissa pelkoa. Mutta onko näin oltava?, pohditaan kokemuskumppani-blogissa. Vertaistuella pelkoa voidaan hälventää ja saada tukea haastavassa tilanteessa.

Lue lisää
 
 
01.09.2022 — Kokemuskumppani-blogi

Asiakkaasta kumppaniksi: Millaista on olla äiti, kun kasvatuskumppanina on (avohuollon) lastensuojelu?

Kokemuskumppani-blogissa pohditaan, millainen kasvatuskumppani lastensuojelu on? Mistä asioista voi olla kiitollinen, mitä toivoa tulevaisuudelta ja mitä pitää pyytää anteeksi? Ja ennen kaikkea, mikä on 18 vuoden yhdessä kuljetun matkan tärkein saavutus?

Lue lisää
 
24.08.2022 — Yleinen

Verkkolaskuosoitteemme on muuttunut

Arvoisa yhteistyökumppanimme, toivomme, että lähetätte laskunne ensisijaisesti verkkolaskuina. Verkkolaskujen käsittely on sekä lähettäjälle että vastaanottajalle nopeampaa, luotettavampaa ja edullisempaa kuin paperilaskujen käsittely.

Lue lisää
 
04.08.2022 — Yleinen

Sairas ja rikollinen vai turvaton ja hädissään

Miten sosiaali-, terveys- ja sivistyspalvelujen toimintatapoja ja yhteistyötä pitäisi kehittää lasten tarpeita vastaaviksi? Millaisella yhteistyöllä saavutetaan lapsia ja nuoria eniten hyödyttäviä ratkaisuja? Johtava sosiaalityöntekijä Silja Remes sekä konsultoiva erityisopettaja Tarja Kallio avaavat, miten kohdataan traumataustainen lapsi ja millaista tulevaisuuden tuki voi olla niin lapsille kuin heitä kohtaaville aikuisille.

Lue lisää
 
02.08.2022 — Kokemuskumppani-blogi

Asiakkaasta kumppaniksi: Hävitetään häpeä lastensuojelusta

Kokemuskumppani-blogissa muistellaan, miten häpeä sai valtaansa ja uskomaan, että on epäonnistunut äitinä. Oman kokemuksen pohjalta kirjoittaja tietää, mikä helpottaa häpeän tunnetta ja miten voi auttaa muita lastensuojelun asiakasvanhempia.

Lue lisää
 
21.06.2022 — Yleinen

Systeeminen työ lasten ja nuorten palveluissa -webinaari 28.10.

Tule kuuntelemaan ja kehittämään osaamistasi lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä lisäämään ymmärrystäsi yhteistyön merkityksestä eri palveluiden kesken. Systeeminen työ lasten ja nuorten palveluissa -webinaarissa alan asiantuntijat johdattavat aiheeseen ja yhdessä keskustelemalla mukaan tuodaan monia näkökulmia. Voit halutessasi kysyä ja osallistua itsekin keskusteluun.

Lue lisää