Tule kuuntelemaan ja kehittämään osaamistasi lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä lisäämään ymmärrystäsi yhteistyön merkityksestä eri palveluiden kesken. Systeeminen työ lasten ja nuorten palveluissa -webinaarissa alan asiantuntijat johdattavat aiheeseen ja yhdessä keskustelemalla mukaan tuodaan monia näkökulmia.
Yhdessä tekemällä saamme enemmän aikaan – systeemisestä työstä hyötyvät kaikki
Hierarkkisissa hallinnon rakenteissa muotoutuneet palvelujen rajat ovat usein asiakkaan tarpeiden näkökulmasta keinotekoisia ja pahimmillaan vaikuttavan työn esteitä. Miten lisätä yhteistyötä eri toimijoiden välillä ja parantaa palveluiden vaikuttavuutta?
Tuomme lasten ja nuorten eri palveluiden asiantuntijoita yhteen keskustelemaan, miten palveluja pitäisi muuttaa ja mitä keinoja siihen on. Luvassa on mielenkiintoisia puheenvuoroja ja keskusteluita yhteistyön mahdollisuuksista terveydenhuollon, sosiaalihuollon sekä lastensuojelun avo- ja sijaishuollonpalveluiden välillä.
Seuraa webinaaria 28.10. klo 9–12. Mukaan pääset jo 8.45 testaamaan yhteyksien toimivuutta.
Webinaarin ohjelma:
Uusien toimintamallien rakentaminen ja yhteinen työ verkostoissa
KTT ja kouluttaja Timo Järvensivu
Systeeminen työ muuttaa lastensuojelua
Kehittämispäällikkö Laura Yliruka, THL
Verkostot ja asiakaskeskeisyys psykiatrian palveluissa
Psykiatrian ja nuorisopsykiatrian erikoislääkäri ja lääketieteen tohtori Kim Kronström, Turun yliopisto
Paneelikeskustelussa kokemuskumppani Saija Kivisalo, erityisopettaja Heidi Koli (Satulavuoren koulu), sijaishuollon palvelupäällikkö Jukka Sirtamo (Perhekuntoutuskeskus Lauste) ja johtava sosiaalityöntekijä Minna Rantalaiho (Turun kaupunki) mukana pohtimassa puheenvuorojen nostoja käytännön työn ja kokemusten näkökulmista.
Tilaisuuden juontaa kaikkien tuntema, karismaattinen Peter Nyman.
Järjestämme webinaarin yhdessä Turun kaupungin kanssa. Systeeminen työ lasten ja nuorten palveluissa -webinaari on osa moniammatillisen työn koulutuskokonaisuutta sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaisille. Koulutuksen tavoitteena on lisätä lasten ja perheiden kanssa työskentelevien osaamista ja jaettua ymmärrystä yhteisen työn merkityksestä ja systeemisen työn mahdollisuuksista.