Asiakkaasta kumppaniksi: hankkeen kehittäjäkokemusasiantuntija esittelyssä

Mieli, jonka uusi kokemus on kerran laajentanut, ei koskaan palaa vanhoihin mittoihinsa.
Oliver Wendell Holmes

Olen Sari Lähde.
Se mistä löydän oman polkuni kulkea, löytyy valtavan ajatusten- ja ideamyrskyn, tasavertaisuuden ja suuren välittämisen keskeltä.

Olen aloittanut työurani kesäkuun 1. päivänä kehittäjäkokemusasiantuntijana Asiakkaasta kumppaniksi -hankkeessa täällä Perhekuntoutuskeskus Lausteella.
Ammatiltani olen lähihoitaja. Alan töitä olen tehnyt vuodesta 2008. Asiakkaat ovat painottuneet vanhuspalveluihin. Eritoten olen työskennellyt muistisairaiden ja mielenterveyskuntoutujien parissa.

Se mistä tulen ja minne olen menossa

Olen myös äiti kahdelle hyvin itsetietoiselle tytölle ja elämää jatkuvasti tutkivalle suurisydämiselle esikoispojalleni.

Historiani lastensuojelun asiakkuudesta kantavat omasta lapsuudesta aina tähän päivään. Olen kokenut osallisuuden tunteen lastensuojelun asiakastyössä vanhempana, ymmärryksen, välittämisen tunteen sekä saanut kuntoutua ja eheytyä. Olen kokenut myös pohjalle putoamisen, epätasa-arvoisuutta, turvattomuutta, sekä kokenut myös miten identiteettini vanhempana viedään minulta pois.

Asiantuntijakokemuksen kautta

Haluan kehittää ja uudistaa lastensuojelutyötä, jotta kaikki lastensuojelunasiakkaina tässä hetkessä olevat vanhemmat saisivat itse päättää mitä ja miten he kokevat lastensuojelunasiakkuuden. Vanhemmilla olisi sanan- ja ilmaisunvapaus siitä mitä mieltä he asioista ovat ja tunne tulla kohdatuksi arvokkaana ihmisenä, isänä, äitinä ja perheenä lastensuojelutyössä.

Haluan, että lastensuojelutyö on apua kaikille, eikä asia, joka herättää pelon oman vanhemmuuden menettämisestä.

kehittäjäkokemusasiantuntija
Sari Lähde, Asiakkaasta kumppaniksi -hankkeen kehittäjäkokemusasiantuntija

Lue myös nämä

Hae Lausteelle hallintojohtajaksi

Haemme hallintojohtajaa tekemään kanssamme huomisen lastensuojelupalveluja! Hallintojohtajana vastaat Lausteen talouspalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä. Organisaation taloushallinnon prosessit, liiketoiminnan kehittäminen ja toimintamallien parantaminen yhdessä muun johtoryhmän kanssa ovat työsi keskeisiä sisältöjä. Vastuualueeseesi kuuluvat myös IT-palvelut ja huollon tukipalvelut, joita johdat ja kehität toimialueiden vastuuhenkilöiden kanssa. Meillä on selkeä visio tulevaisuudesta ja uusi strategia työmme tukena. Työtä teemme yhdessä

Lisäämme tietoutta tuki- ja sijaisperheenä toimimisesta Uudellamaalla

Haluatko olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta? Sijais- tai tukiperheenä voit tarjota lapselle turvallisen kodin, hyviä hetkiä ja tärkeitä ihmissuhteita. Promokiertue starttaa Uudenmaan alueella, olemme kertomassa tukiperheenä ja sijaisvanhempina toimimisesta seuraavilla paikkakunnilla: 9.3. klo 10-15 Kauppakeskus Willa , Hyvinkää 13.4. klo 10-15 Kauppakeskus Myyrmanni, Vantaa 4.5. klo 10-15  Kauppakeskus Lippulaiva, Espoo 8.6.  klo 10-15 Kauppakeskus Kaari,

Varoitus Lausteen nimissä lähteneistä huijausviesteistä

Havaitsimme, että kahden työntekijämme sähköposteista on lähtenyt huijausviestejä heidän sähköpostissaan oleville yhteyshenkilöille. Pahoittelemme tunnuksien kalasteluviestistä aiheutuvaa haittaa. Vastaavia viestejä on paljon liikkeellä. Kalastelukampanjat tuottavat jatkuvasti tulosta rikollisille ja Kyberturvallisuuskeskuksen arvion mukaan noin sadan organisaation sähköpostitilejä on murrettu onnistuneesti lähikuukausien aikana. Turvapostiteemainen tietojenkalastelukampanjan toimii hyvänä esimerkkinä tietojenkalastelun ja huijausviestien kehittymisestä. Viestit saapuvat murretulta tunnukselta, eli väärennetyn