Asiakkaasta kumppaniksi: hämmästyksestä ymmärrykseen, ymmärryksestä oivallukseen

Asiakkaasta kumppaniksi -hankkeessa olemme ensimmäisinä yhteisinä työviikkoina hanketyöntekijä Minttu Kallion kanssa jäsentäneet todellisuuttamme ja sen pohjalta rakentaneet aihiot ensinnäkin lastensuojelun lapsensa kanssa läpikäyneiden vanhempien koulutukselle, jonka tavoitteena on saada kokemusasiantuntijoita muun muassa lastensuojelun nykyisten vanhempien tueksi ja puolestapuhujaksi.

Jos innostuit koulutuksesta, tee testi tästä koulutuslinkistä!

Tervetuloa koulutuksen kehittämisiltapäivään!

Toiseksi tätä koulutuksen aihiota kehittämään olemme kutsuneet hankkeen yhteistyökaupunkien Turun, Kaarinan, Naantalin ja Salon lastensuojelutyöntekijöitä ja lastensuojelun lapsensa kanssa läpikäyneitä vanhempia sekä lastensuojelupalveluissa tällä hetkellä olevia vanhempia yhteiseen kehittämisiltapäivään 11.6.2020 klo 12:00–15:30.

Jos haluat tulla kehittämään koulutusmallia kanssamme, ilmoittaudu tästä kehittämiskutsulinkistä! Kaikki on ihanan keskeneräistä. Ymmärrys on vasta muodostumassa ja sen hyväksyminen tuntuu kihelmöintinä sormenpäissä saakka.

Kaiken edellä mainitun ohella olemme rekrytoineet hankkeeseen kehittäjäkokemusasiantuntijaa työsuhteeseen ja olemme luoneet onnellisen ongelman; halusimme rekrytointihaastatteluun haastattelijakumppaniksemme kokemusasiantuntijan, mutta kaikki lastensuojelun lapsensa kanssa läpikäyneet vanhemmat, joita pyysimme rekrytointihaastattelijoiksi päättivät hakea itse työpaikkaa ja ovat siis työpaikkahaastattelussa mukana, mutta pöydän toisella puolella. Oivallus tämäkin!

Tatu Moisio
hankepäällikkö
Asiakkaasta kumppaniksi -hanke
puh. 040 769 7572

Asiakkaasta kumppaniksi

Asiakkaasta kumppaniksi-hanke on kolmivuotinen (2020-2022) STEA-rahoitteinen kehittämishanke, joka toteutetaan laajassa yhteistyössä yllä olevien kumppanien kanssa. Hanketta koordinoi perhekuntoutuskeskus Lauste ry.

Lue myös nämä

Hae Lausteelle hallintojohtajaksi

Haemme hallintojohtajaa tekemään kanssamme huomisen lastensuojelupalveluja! Hallintojohtajana vastaat Lausteen talouspalvelujen johtamisesta ja kehittämisestä. Organisaation taloushallinnon prosessit, liiketoiminnan kehittäminen ja toimintamallien parantaminen yhdessä muun johtoryhmän kanssa ovat työsi keskeisiä sisältöjä. Vastuualueeseesi kuuluvat myös IT-palvelut ja huollon tukipalvelut, joita johdat ja kehität toimialueiden vastuuhenkilöiden kanssa. Meillä on selkeä visio tulevaisuudesta ja uusi strategia työmme tukena. Työtä teemme yhdessä

Lisäämme tietoutta tuki- ja sijaisperheenä toimimisesta Uudellamaalla

Haluatko olla mukana luomassa parempaa tulevaisuutta? Sijais- tai tukiperheenä voit tarjota lapselle turvallisen kodin, hyviä hetkiä ja tärkeitä ihmissuhteita. Promokiertue starttaa Uudenmaan alueella, olemme kertomassa tukiperheenä ja sijaisvanhempina toimimisesta seuraavilla paikkakunnilla: 9.3. klo 10-15 Kauppakeskus Willa , Hyvinkää 13.4. klo 10-15 Kauppakeskus Myyrmanni, Vantaa 4.5. klo 10-15  Kauppakeskus Lippulaiva, Espoo 8.6.  klo 10-15 Kauppakeskus Kaari,

Varoitus Lausteen nimissä lähteneistä huijausviesteistä

Havaitsimme, että kahden työntekijämme sähköposteista on lähtenyt huijausviestejä heidän sähköpostissaan oleville yhteyshenkilöille. Pahoittelemme tunnuksien kalasteluviestistä aiheutuvaa haittaa. Vastaavia viestejä on paljon liikkeellä. Kalastelukampanjat tuottavat jatkuvasti tulosta rikollisille ja Kyberturvallisuuskeskuksen arvion mukaan noin sadan organisaation sähköpostitilejä on murrettu onnistuneesti lähikuukausien aikana. Turvapostiteemainen tietojenkalastelukampanjan toimii hyvänä esimerkkinä tietojenkalastelun ja huijausviestien kehittymisestä. Viestit saapuvat murretulta tunnukselta, eli väärennetyn