Asiakkaasta kumppaniksi: Hämmästyksestä ymmärrykseen, ymmärryksestä oivallukseen

Asiakkaasta kumppaniksi -hankkeessa olemme ensimmäisinä yhteisinä työviikkoina hanketyöntekijä Minttu Kallion kanssa jäsentäneet todellisuuttamme ja sen pohjalta rakentaneet aihiot ensinnäkin lastensuojelun lapsensa kanssa läpikäyneiden vanhempien koulutukselle, jonka tavoitteena on saada kokemusasiantuntijoita muun muassa lastensuojelun nykyisten vanhempien tueksi ja puolestapuhujaksi.

Jos innostuit koulutuksesta, tee testi tästä koulutuslinkistä!

Tervetuloa koulutuksen kehittämisiltapäivään!

Toiseksi tätä koulutuksen aihiota kehittämään olemme kutsuneet hankkeen yhteistyökaupunkien Turun, Kaarinan, Naantalin ja Salon lastensuojelutyöntekijöitä ja lastensuojelun lapsensa kanssa läpikäyneitä vanhempia sekä lastensuojelupalveluissa tällä hetkellä olevia vanhempia yhteiseen kehittämisiltapäivään 11.6.2020 klo 12:00–15:30.

Jos haluat tulla kehittämään koulutusmallia kanssamme, ilmoittaudu tästä kehittämiskutsulinkistä! Kaikki on ihanan keskeneräistä. Ymmärrys on vasta muodostumassa ja sen hyväksyminen tuntuu kihelmöintinä sormenpäissä saakka.

Kaiken edellä mainitun ohella olemme rekrytoineet hankkeeseen kehittäjäkokemusasiantuntijaa työsuhteeseen ja olemme luoneet onnellisen ongelman; halusimme rekrytointihaastatteluun haastattelijakumppaniksemme kokemusasiantuntijan, mutta kaikki lastensuojelun lapsensa kanssa läpikäyneet vanhemmat, joita pyysimme rekrytointihaastattelijoiksi päättivät hakea itse työpaikkaa ja ovat siis työpaikkahaastattelussa mukana, mutta pöydän toisella puolella. Oivallus tämäkin!

Tatu Moisio
hankepäällikkö
Asiakkaasta kumppaniksi -hanke
puh. 040 769 7572

Asiakkaasta kumppaniksi

Asiakkaasta kumppaniksi-hanke on kolmivuotinen (2020-2022) STEA-rahoitteinen kehittämishanke, joka toteutetaan laajassa yhteistyössä yllä olevien kumppanien kanssa. Hanketta koordinoi perhekuntoutuskeskus Lauste ry.

Lue myös nämä

Aamos Kuntoutus- ja terapiapalvelut Perhekuntoutuskeskus Lausteen strategiseksi kumppaniksi

Perhekuntoutuskeskus Lauste ry ja MLL:n Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiö Aamos ovat solmineet sopimuksen strategisesta kumppanuudesta. Kumppanuussopimuksen myötä MLL siirtää MLL:n Lasten ja Nuorten Kuntoussäätiön hallinnan Perhekuntoutuskeskus Lauste ry:lle. Varsinais-Suomen alueelle saadaan nyt voimien yhdistämisen myötä vahva toimija, joka palvelee lapsia, nuoria ja perheitä erilaisissa elämäntilanteissa ja kehittää kokonaan uudenlaisia palvelumalleja. Perhekuntoutuskeskus Lausteen ja Aamoksen strateginen

Haemme laatujohtajaa laatu- ja kehittämistyöhön

Perhekuntoutuskeskus Lauste etsii laatujohtajaa kehittämään palvelujen laatua ja vaikuttavuutta. Uusi laatujohtaja tulee johtamaan innovaatio- ja kehittämistoimintaamme sekä osallistumaan johtoryhmän jäsenenä strategiseen ja operatiiviseen johtamiseen. Työn keskeisiä sisältöjä ovat asiakasarvoon perustuvan palvelutuotannon vahvistaminen, laadunhallinnan kehittäminen ja kuntoutustyön vaikuttavuutta parantavat toimintamallit. Laatujohtaja pääsee näköalapaikalle tekemään huomisen lastensuojelupalveluja! Hae laatujohtajaksi tai vinkkaa verkostoillesi! Katso täältä avoinna oleva tehtävä

Perhekuntoutuskeskus Lauste Suomen Innostavimpien työpaikkojen joukkoon

Perhekuntoutuskeskus Lausteella toteutettiin vuoden 2023 alussa Eezy Flown henkilöstötutkimus, jossa mitataan henkilöstön omistautuneisuutta, sitoutuneisuutta, johtamista ja organisaation suorituskykyä Eezy Flown kehittämän PeoplePower® -viitekehyksen avulla. Tutkimus koostaa kattavan nykytilan henkilöstökokemuksesta ja strategian toteutumisen edellytyksistä. Henkilöstöstämme 93,6 % vastasi tutkimukseen, joka sinänsä on hieno tulos ja voimme ajatella tuloksen kuvaavan laajasti henkilöstömme ajatuksista Perhekuntoutuskeskus Lausteesta. Tutkimustulosten perusteella