Lastensuojelun tulevaisuus -seminaarisarja: Perheet kuntoutuksen asiakkaana

Juhlavuoden toisessa seminaarissa pohditaan vanhemmuuden arviointiin ja perhekuntoutukseen liittyviä kysymyksiä ja mahdollisuuksia.
Moniäänisessä keskustelussa nostetaan esiin erityisesti asiakkaan kokemus ammattilaisten työstä ja tarjolla olevista palveluista. Perheiden kuntoutustyö on vaativa kokonaisuus, jossa monimutkaisiin tilanteisiin tarvitaan monimuotoisia ja yksilöllisiä palveluja. Lastensuojelupalveluiden tulevaisuutta rakennetaan tässä ja tänään asiakkaiden kokemuksista käsin.

Perheet kuntoutuksen asiakkaana -seminaarin ohjelma 15.5.2018

8.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
Seminaarin avaussanat: Jussi Ketonen kehitysjohtaja

9.00 – 10.00 Mikä minua auttoi, kuntouduinko?
Kokemusasiantuntijoiden omia tarinoita matkasta laitosperhekuntoutukseen sekä kuntoutuksen ja arvioinnin kohteena olemisesta.

10.00 – 11.30 Vanhemmuuden arviointi on vastuullista työtä
Sari Ahlqvist-Björkroth, yliopisto-opettaja, Turun Yliopisto ja
Anna Kouvo, psykologi, Mäntymäen perhetukikeskus, Turun kaupunki

11.30 – 12.00 Yhteenveto, mitä opimme?
Juha Oksanen, palvelupäällikkö

12.00 Salaattilounas

Seminaari järjestetään Radisson Blu Marina Palacessa, Linnankatu 32, 20100 Turku

 

Seminaarisarja on lastensuojelun ja sosiaalityön tekijöille ja kehittäjille maksuton. Ilmoittautumiset 30.4.2018 mennessä sähköpostitse juha.oksanen@lauste.fi.

Viisiosainen seminaarisarjamme jatkuu läpi vuoden, joten pysy kuulolla ja seuraa Perhekuntoutuskeskus Lausteen Facebookia ja LinkedIniä.
Juhlavuoden tapahtumistamme voit lukea lisää täällä.

 

Lue myös nämä

Aamos Kuntoutus- ja terapiapalvelut Perhekuntoutuskeskus Lausteen strategiseksi kumppaniksi

Perhekuntoutuskeskus Lauste ry ja MLL:n Lasten ja Nuorten Kuntoutussäätiö Aamos ovat solmineet sopimuksen strategisesta kumppanuudesta. Kumppanuussopimuksen myötä MLL siirtää MLL:n Lasten ja Nuorten Kuntoussäätiön hallinnan Perhekuntoutuskeskus Lauste ry:lle. Varsinais-Suomen alueelle saadaan nyt voimien yhdistämisen myötä vahva toimija, joka palvelee lapsia, nuoria ja perheitä erilaisissa elämäntilanteissa ja kehittää kokonaan uudenlaisia palvelumalleja. Perhekuntoutuskeskus Lausteen ja Aamoksen strateginen

Haemme laatujohtajaa laatu- ja kehittämistyöhön

Perhekuntoutuskeskus Lauste etsii laatujohtajaa kehittämään palvelujen laatua ja vaikuttavuutta. Uusi laatujohtaja tulee johtamaan innovaatio- ja kehittämistoimintaamme sekä osallistumaan johtoryhmän jäsenenä strategiseen ja operatiiviseen johtamiseen. Työn keskeisiä sisältöjä ovat asiakasarvoon perustuvan palvelutuotannon vahvistaminen, laadunhallinnan kehittäminen ja kuntoutustyön vaikuttavuutta parantavat toimintamallit. Laatujohtaja pääsee näköalapaikalle tekemään huomisen lastensuojelupalveluja! Hae laatujohtajaksi tai vinkkaa verkostoillesi! Katso täältä avoinna oleva tehtävä

Perhekuntoutuskeskus Lauste Suomen Innostavimpien työpaikkojen joukkoon

Perhekuntoutuskeskus Lausteella toteutettiin vuoden 2023 alussa Eezy Flown henkilöstötutkimus, jossa mitataan henkilöstön omistautuneisuutta, sitoutuneisuutta, johtamista ja organisaation suorituskykyä Eezy Flown kehittämän PeoplePower® -viitekehyksen avulla. Tutkimus koostaa kattavan nykytilan henkilöstökokemuksesta ja strategian toteutumisen edellytyksistä. Henkilöstöstämme 93,6 % vastasi tutkimukseen, joka sinänsä on hieno tulos ja voimme ajatella tuloksen kuvaavan laajasti henkilöstömme ajatuksista Perhekuntoutuskeskus Lausteesta. Tutkimustulosten perusteella