Hanketyöpaja: Oppivelvollisuuslain uudistus ja VALPAS-verkosto

Työpaja kuvitus, lasten peli

Palvelukeskus Telakka järjestää hanketyöpajan 12.5.2023 klo 12.30-14.30. Työpajan aiheena on oppivelvollisuuslain uudistus ja VALPAS-verkosto. Mukana on Varsinais-Suomen VALPAS-verkoston porukkaa kertomassa, miten alaikäisten oppivelvollisuuden toteutumista valvotaan ja toteutetaan käytännössä.

Työpajaan ei tarvitse ilmoittautua. Tervetuloa mukaan!

 

Oppivelvollisuuden seuranta- ja valvontapalvelu Valpas

Oppivelvollisuuden seuranta- ja valvontapalvelu Valpas on Opetushallituksen ylläpitämä palvelu, jonka avulla oppivelvollisuutta valvovat opetuksen ja koulutuksen järjestäjät sekä asuinkuntien virkailijat voivat seurata oppivelvollisen oppijan oppivelvollisuuden suorittamista koko oppivelvollisuusiän ajan. Valpas-palvelun toiminta-ajatuksena on tukea 1.8.2021 voimaan tulleen oppivelvollisuuslain mukaista vastuuketjua, jossa oppivelvollinen pyritään saattamaan ohjaus- ja valvontavelvolliselta seuraavalle.

 

Palvelukeskus Telakka

Palvelukeskus Telakka on Perhekuntoutuskeskus Lauste ry.:n ESR-rahoitteinen hanke, joka tarjoaa räätälöityä työhön ja opintoihin tähtäävää ohjausta, tukea ja valmennusta varsinaissuomalaisille 16-25-vuotiaille sijais- ja jälkihuollossa oleville nuorille. Lue lisää >