Perheiden arviointi ja kuntoutus

Vahvan erityisosaamisemme voimin arvioimme perheen tilanteen ja annamme tarpeen mukaista apua.

Arviointi- ja kuntoutusjakso on hyvä ratkaisu tilanteessa, jossa perhe tarvitsee kokonaisvaltaista kuntouttamista tai perusteellista lasten tilanteen sekä vanhemmuuden arviointia, tai jos huostaanotto tai perheen jälleenyhdistäminen on ajankohtaista.

Työryhmämme kokeneet ammattilaiset ohjaavat kriisiytyneen perheen arkea kohti yhdessä asetettuja tavoitteita. Tarjoamme rauhallisen ympäristön apua tarvitsevalle perheelle tiloistamme Turussa tai Uudessakaupungissa.

Kulmakiviämme ovat perheiden yksilöllinen kohtaaminen sekä yhteistyö viranomaisten ja perheiden läheisten kanssa. Tehtävänä on aina rakentaa yksilöllinen palvelukokonaisuus, joka auttaa perhettä myös tulevaisuudessa. Siihen kuuluvat lapsen näkökulman esiin tuominen, vanhemmuuden vahvistaminen, perheenjäsenten välisen vuorovaikutuksen tukeminen.

Perhekuntoutuksessamme on tilat kuudelletoista asiakasperheelle. Perheiden kanssa työskentelee 25 perhetyön ammattilaista. Lähtökohtanamme on usko parempaan tulevaisuuteen ja luottamuksellisen suhteen rakentaminen asiakkaisiimme.
Elämäntilanteet ovat yksilöllisiä, niin myös palvelumme perheille.