Lausteella uusi palvelupäällikkö

Jukka Sirtamo on nimitetty Perhekuntoutuskeskus Lausteen sijaishuollon palvelupäälliköksi ja johtoryhmän jäseneksi vuodenvaihteesta 2022 alkaen. Sirtamo ottaa vastuulleen Perhekuntoutuskeskus Lausteen sijaishuollon sekä perhehoidon palvelukokonaisuudet.

Jukka Sirtamo on viimeiset 3 vuotta toiminut Perhekuntoutuskeskus Lausteen perhehoidon palveluvastaavana ja avopalveluiden lähijohtajana. Hän lähtee päällikön toimeen 18 vuoden lasten sijaishuollon työkokemuksella, joista esimiestyötä on 15 vuotta. Vantaan lastensuojelussa ja sijaishuollossa pitkään työskennellyt Sirtamo on ollut mukana myös monenlaisissa kehittämis- ja asiantuntijatehtävissä – viimeisimpänä laatimassa Lasten kuulemisen käsikirjaa lainvalmistelijoille osana Sosiaali- ja terveysministeriön kansallisen lapsistrategian toimeenpanoa.

Sirtamo tuntee sekä asiakkaiden että henkilöstön tarpeet ja odotukset:

– Urani alkoi laitoshoidosta ja on laajentunut siitä muihin lastensuojelun palveluihin. Kokonaisvaltainen näkemys lastensuojelusta on erityinen vahvuuteni lähteä johtamaan Perhekuntoutuskeskus Lausteen sijaishuoltoa. Tiedän, mistä sijaishuollon vaikuttavuus rakentuu. Lausteella on vahvaa osaamista erityisen- ja vaativan tason sijaishuollon palveluista, sekä erityisen huolenpidon järjestämisestä ja näihin panostamme jatkossakin merkittävästi.

 

Jukka Sirtamo

Palvelupäällikkö
Sijaishuolto
Perhehoito
(+358) 040 940 2413
jukka.sirtamo@lauste.fi