• Lauste 100 vuotta – Lasten ja perheiden tukena nyt ja tulevaisuudessa

100-vuotiasta historiaamme juhlistava, lastensuojelun ja sosiaalityön tekijöille ja kehittäjille maksuton seminaarisarjamme jatkuu. Toisen 15.5.2018 Turussa järjestettävän juhlaseminaarin aiheena on Perheet sijaishuollon asiakkaana.

Juhlavuoden toisessa seminaarissa pohditaan vanhemmuuden arviointiin ja perhekuntoutukseen liittyviä kysymyksiä ja mahdollisuuksia.
Moniäänisessä keskustelussa nostetaan esiin erityisesti asiakkaan kokemus ammattilaisten työstä ja tarjolla olevista palveluista. Perheiden kuntoutustyö on vaativa kokonaisuus, jossa monimutkaisiin tilanteisiin tarvitaan monimuotoisia ja yksilöllisiä palveluja. Lastensuojelupalveluiden tulevaisuutta rakennetaan tässä ja tänään asiakkaiden kokemuksista käsin.

Perheet kuntoutuksen asiakkaana -seminaarin ohjelma 15.5.2018

8.30 Ilmoittautuminen ja kahvi
Seminaarin avaussanat: Jussi Ketonen kehitysjohtaja

9.00 – 10.00 Mikä minua auttoi, kuntouduinko?
Kokemusasiantuntijoiden omia tarinoita matkasta laitosperhekuntoutukseen sekä kuntoutuksen ja arvioinnin kohteena olemisesta.

10.00 – 11.30 Vanhemmuuden arviointi on vastuullista työtä
Sari Ahlqvist-Björkroth, yliopisto-opettaja, Turun Yliopisto ja
Anna Kouvo, psykologi, Mäntymäen perhetukikeskus, Turun kaupunki

11.30 – 12.00 Yhteenveto, mitä opimme?
Juha Oksanen, palvelupäällikkö

12.00 Salaattilounas

Seminaari järjestetään Radisson Blu Marina Palacessa, Linnankatu 32, 20100 Turku

 

Seminaarisarja on lastensuojelun ja sosiaalityön tekijöille ja kehittäjille maksuton. Ilmoittautumiset 30.4.2018 mennessä sähköpostitse juha.oksanen@lauste.fi.

Viisiosainen seminaarisarjamme jatkuu läpi vuoden, joten pysy kuulolla ja seuraa Perhekuntoutuskeskus Lausteen Facebookia ja LinkedIniä.
Juhlavuoden tapahtumistamme voit lukea lisää täällä.