Perhekuntoutuskeskus Lauste järjestää hyväntekeväisyystapahtuma LausteFestin lapsiperheiden riemuksi Turun Messukeskuksessa 4. syyskuuta.

100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi järjestetty LausteFest keväällä 2018 oli menestys – väkeä osallistui enemmän kuin osattiin odottaakaan.
– Haluamme luoda hyvinvointia varsinaissuomalaisille lapsiperheille, ja siksi päätimme järjestää LausteFestin uudelleen juhlavuoden hienon kokemuksen jälkeen, Perhekuntoutuskeskus Lausteen kehitysjohtaja Jussi Ketonen sanoo.
– Hyvinvoinnin lisäämisen ei tarvitse olla aina kuntoutuspalvelua, vaan voimme olla auttamassa lapsiperheitä monin eri tavoin.
Hyväntekeväisyystapahtuman liput eivät ole maksullisia, vaan tänäkin vuonna varsinaissuomalaiset lastenjärjestöt jakavat lippuja lapsiperheille.

Superkivaa tekemistä monenikäisille – eri liikuntalajeista hemmotteluun

Syyskuussa LausteFestissa pääsee tapaamaan tubettaja Lakon. Luvassa on myös tanssia ja leikkiä yhdessä Pikku Myyn ja Muumipeikon kanssa, joogaa ja karatea.
Paikalla myös halikoirat, keppihepparata sekä Liikunnan Ihmemaan toimintaa ja Superparkin scoottirata. Nälän sammuttaa hampparibuffa ja kaudenhoito- ja hierontapisteillä voi käydä hemmottelussa.

Seuraa Perhekuntoutuskeskus Laustetta Facebookissa, niin saat lisätietoa 4.9. LausteFestin ohjelmasta ja lipuista!

LausteFest

Vauhdikasta toimintaa LausteFest 2018 -tapahtumassa Turun Logomossa