Perhekuntoutuskeskus Lauste on tuomassa lastensuojelun palvelukentälle uudenlaisen vertaistukipalvelun, jotta perheet saisivat paremmin tarvitsemaansa apua. Palvelua rakennetaan kolmivuotisessa Asiakkaasta kumppaniksi -hankkeessa, johon osallistuu laaja joukko sosiaalialan järjestöjä ja muita toimijoita Varsinais-Suomessa.
Lastensuojelun asiakkaina olleista vanhemmista koulutetaan hankkeessa vertaistukivanhempia, jotka voivat toimia nykyisten asiakkaiden tukena ja puolestapuhujina.

Asiakkaasta kumppaniksi -hankkeemme on saanut nyt hankepäällikön. Hän pääsee esittelemään itsensä alla.

Asiakkaasta kumppaniksi -hankepäällikkömme esittäytyy

Olen Tatu Moisio. Innostun uuden kehittämisestä ja vanhan ymmärtämisestä, muutoksen mahdollisuudesta. Kokemusta ja osaamista minulla on operatiivisten palveluiden luomisesta, kehittämisestä ja juurruttamisesta, projektikehittämisestä, -johtamisesta sekä esihenkilötyöstä.

hankepäällikkö Tatu Moisio
Asiakkaasta kumppaniksi -hankepäällikkö Tatu Moisio.

Koulutukseltani olen valtiotieteiden maisteri Turun yliopistolta, pääaineena sosiologia. Arvoina ja punaisena lankana itselleni on toiminut mahdollisuuksien tasa-arvon edistäminen, kansalaisvoimaannuttaminen sekä lasten ja nuorten hyvinvoinnin edistäminen ja kehittäminen.

Arvojani olen elänyt todeksi työhistoriani kautta, jota minulla on muun muassa kunnallisen lastensuojelun sijais- ja avohuollon palveluista, nuorten koodaaja-osaajien 6Aika-työllistämishankkeesta sekä kunnallisesta nuorisotyöstä. Olen täydentämässä koulutustani sosiaalityöntekijän pätevyydellä.

Odotan innolla Asiakkaasta kumppaniksi -hankkeen tuomia ideoita, ajatuksia, haasteita ja varsinkin tuotoksia. Hankkeen verkosto ja sen innostus uuden kehittämiseen ja juurruttamiseen on jo tässä vaiheessa tehnyt minuun yllättävän ison vaikutuksen.

Nyt verkostolla on mahdollisuus elää tämä innostus todeksi. Koen, että hankkeella on oikeasti mahdollisuus tehdä uutta ja mullistavaa. Perhekuntoutuskeskus Lauste ry on mahtava kotipesä tälle muutokselle ja innostukselle.

Verkostoidu ja/tai aloita yhteinen keskustelu kanssani LinkedIn:ssä.

Kerromme Asiakkaasta kumppaniksi -hankkeesta lisää – seuraa verkkosivujamme ja some-kanaviamme!